Check & Go!

Check & Go!

De studentenapp voor en door studenten

Download on the App StoreGet it on Google Play

Uurrooster

Je uurrooster dat zowel on- als offline raadpleegbaar is, vertelt je steeds waar en wanneer je lessen doorgaan. Zet er ook je eigen afspraken in en zo biedt Quivr jou een persoonlijke agenda aan.

Bibmonitor

De bibmonitor toont je de bezettingsgraad van de verschillende bibliotheken, zodat je meteen weet waar er nog plaats is om te gaan studeren.

Vrienden

Naast jouw eigen uurrooster kan je ook het uurrooster van je vrienden zien, zodat je perfect weet wanneer jullie kunnen afspreken.

Restaurant

's Middags of 's avonds eten in jouw favoriete studentenrestaurant? Bekijk op voorhand de openingsuren en wat er op het menu staat!

Voor wie?

Waarom Quivr?

Quivr is een gratis applicatie die nuttige informatie voor de student op één plaats samenbrengt. Zowel op smartphone, tablet als PC biedt Quivr de mogelijkheid om razendsnel antwoord te vinden op vragen als: Waar en wanneer heb ik mijn volgende les? Hoeveel mensen zitten er momenteel in de bib? Kan ik deze middag spaghetti eten in de Alma?… Elke dag opnieuw probeert Quivr zo het leven van studenten gemakkelijker te maken.

54000

Actieve gebruikers

35000

Dagelijkse gebruikers

71

Campussen

20

Teamleden