Join us!

  Quivr kan maar voortbestaan zolang er toegewijde studenten zijn die hun schouders onder het hele project zetten. Daarom zijn wij voortdurend op zoek naar gedreven mensen die zin hebben om de uitdaging aan te gaan en Quivr naar een hoger niveau te tillen. Developer, marketeer, legal advisor, designer of business developer? Voor gemotiveerde mensen staat de deur altijd open! Waarom lid worden van Quivr? Aangezien Quivr een echt product is, dat dagelijks door tienduizenden studenten zoals jij en het Quivr-team gebruikt wordt, is dit de ideale kans om de entrepreneur in jezelf te ontdekken! Je krijgt de ruimte om je creativiteit de vrije loop te laten gaan en zo jouw eigen stempel op Quivr te drukken. Gaandeweg doe je ook nog eens heel wat praktijkervaring op. Je bent van harte welkom in onze toffe vriendengroep! Interesse? Stuur een mail met je motivatie (korte uitleg waarom je volgens jou bij Quivr past) naar [email protected] en wie weet ben jij de volgende die deze website schrijft.

Open Posities

Teamlid marketing
Bruis jij ook van de ideeën bij het horen van woorden zoals brand awareness, content marketing of social media? BINGO! Quivr zoekt gemotiveerde studenten die hun marketingtalent willen omzetten in de praktijk. Sluit aan bij ons team en proef wat het écht is om een studentenapplicatie in tal van studentensteden te promoten!
Teamlid partnerrelaties
Wij zoeken een gemotiveerde kracht die de partnerrelaties van Student Innovations komt versterken. Niet alleen wordt er geijverd om de relatie met externe partners optimaal te houden, maar ook nieuwe klanten spelen hierbij een cruciale rol.
Designer
We zijn op zoek naar een creatieve ziel met een passie voor (multimediale) grafische vormgeving. Gebruiken we voor onze marketingacties binnenkort jouw ontwerpen en stel jij in de toekomst de lay-out van de app verder op punt? Apply now!
Legal Advisor
De vzw rekent ook op / wordt ook ondersteund door een team dat briljant met een codex kan omgaan. Wat weet jij over gebruiksvoorwaarden, privacy, licenties, intellectuele eigendom, contracten en de verplichtingen van een vzw?
Backend Developer
Om de app relevant te houden, werkt er het hele jaar door een gemotiveerd team van developers. Bij Quivr werken is een uitstekende gelegenheid om je verworven kennis eens in de praktijk om te zetten! Geen kennis van backend development maar wel geïnteresseerd? Geen probleem, onze developers kunnen je de knepen van het vak leren!
Frontend Developer
Meewerken aan Quivr is de beste ervaring die je op kan doen tijdens je studentenleven! Geen kennis van app of web development maar wel geïnteresseerd? Geen probleem, onze developers kunnen je de knepen van het vak leren!