Join us!

 

Quivr kan maar voortbestaan zolang er toegewijde studenten zijn die hun schouders onder het hele project zetten. Daarom zijn wij voortdurend op zoek naar gedreven mensen die zin hebben om de uitdaging aan te gaan en Quivr naar een hoger niveau te tillen. Developer, marketeer, legal advisor, designer of business developer? Voor gemotiveerde mensen staat de deur altijd open!

Waarom lid worden van Quivr?
Aangezien Quivr een echt product is, dat dagelijks door tienduizenden studenten zoals jij en het Quivr-team gebruikt wordt, is dit de ideale kans om de entrepreneur in jezelf te ontdekken! Je krijgt de ruimte om je creativiteit de vrije loop te laten gaan en zo jouw eigen stempel op Quivr te drukken. Gaandeweg doe je ook nog eens heel wat praktijkervaring op.
Je bent van harte welkom in onze toffe vriendengroep!

Interesse? Stuur een mail met je motivatie (korte uitleg waarom je volgens jou bij Quivr past) naar join@quivr.be en wie weet ben jij de volgende die deze website schrijft.

Open Posities

Backend Developer
Om de app relevant te houden, werkt er het hele jaar door een gemotiveerd team van developers. Bij Quivr werken is een uitstekende gelegenheid om je verworven kennis eens in de praktijk om te zetten! Geen kennis van backend development maar wel geïnteresseerd? Geen probleem, onze developers kunnen je de knepen van het vak leren!

Teamlid partnerrelaties
Wij zoeken een gemotiveerde kracht die de bedrijvenrelaties van Student Innovations komt versterken. Niet alleen wordt er geijverd om de relatie met externe partners optimaal te houden, maar ook nieuwe klanten spelen hierbij een cruciale rol.

DevOps/Sysadmin
Er zijn ondertussen meer dan 20 leden die op één of andere manier aan Quivr werken. Daarom hebben we nood aan een aantal interne tools. Heb jij zin om deze te maken? Of wil je meehelpen onze servers te onderhouden?