Join us!

 

Quivr kan maar voortbestaan zolang er toegewijde studenten zijn die hun schouders onder het hele project zetten. Daarom zijn wij voortdurend op zoek naar gedreven mensen die zin hebben om de uitdaging aan te gaan en Quivr naar een hoger niveau te tillen. Developer, marketeer, legal advisor, designer of business developer? Voor gemotiveerde mensen staat de deur altijd open!

Waarom lid worden van Quivr?
Aangezien Quivr een echt product is, dat dagelijks door tientallen duizenden studenten zoals jij het Quivr-team gebruikt wordt, is dit de ideale kans om de entrepreneur in jezelf te ontdekken! Je krijgt de ruimte om je creativiteit de vrije loop te laten gaan en zo jouw eigen stempel op Quivr te drukken. Gaandeweg doe je ook nog eens heel wat praktijkervaring op.
Je bent van harte welkom in onze toffe vriendengroep!

Interesse? Stuur een mail met je motivatie (korte uitleg waarom je volgens jou bij Quivr past) naar join@quivr.be en wie weet ben jij de volgende die deze website schrijft.

Open Posities


Teamlid marketing
Bruis jij ook van de ideeën bij het horen van woorden zoals brand awareness, content marketing of social media? BINGO! Quivr zoekt gemotiveerde studenten die hun marketingtalent willen omzetten in de praktijk. Sluit aan bij ons team en proef wat het écht is om een studentenapplicatie in tal van studentensteden te promoten!

Teamlid partnerrelaties
Wij zoeken een gemotiveerde kracht die de bedrijvenrelaties van Student Innovations komt versterken. Niet alleen wordt er geijverd om de relatie met externe partners optimaal te houden, maar ook nieuwe klanten spelen hierbij een cruciale rol.

Designer
We zijn op zoek naar een creatieve ziel met een passie voor (multimediale) grafische vormgeving. Gebruiken we voor onze marketingacties binnenkort jouw ontwerpen en stel jij in de toekomst de lay-out van de app verder op punt? Apply now!

DevOps/Sysadmin
Er zijn ondertussen meer dan 20 leden die op één of andere manier aan Quivr werken. Daarom hebben we nood aan een aantal interne tools. Heb jij zin om deze te maken? Of wil je meehelpen onze servers te onderhouden?