Featuresslack_for_ios_upload_1024

  Uurrooster

Het uurrooster is veruit de meest gebruikte feature van Quivr. Je kan het volledig personaliseren en er je lokalen op terugvinden waar je les hebt, met een kaartje indien je dat lokaal niet weet zijn. Je kan je uurrooster zien voor een specifieke dag of voor een hele lesweek. Bovendien is het uurrooster ook offline beschikbaar, ideaal voor als je even geen internet meer hebt

 

 Vrienden

Naast je eigen uurrooster kan je ook het uurrooster zien van (meerdere) vrienden, zodat je perfect weet wanneer jullie allebei geen les hebben en kunnen afspreken. Voor wie schrik heeft dat mensen je zullen stalken, geen nood, mensen kunnen alleen je uurrooster zien als je ze accepteert als vriend.


 

Quivr Bibliotheken
  Bibmonitor

Zoek je een plaatsje om te studeren, maar weet je niet waar naartoe? Kijk even op de bibmonitor! De bibmonitor toont je de bezettingsgraad van de verschillende bibliotheken, zodat je meteen weet waar er nog plaats is om te studeren.

 

 Restaurant

Deze middag eten in je favoriete studentenrestaurant? Kijk op voorhand of het open is en wat er op het menu staat!

 

news

 Nieuws

Weten wat er gaande is in jouw stad? Volg het studentennieuws op de voet met Veto! 

 

*Het kan zijn dat niet elke feature in jouw app zit. Dit zijn de features voor Leuven. We werken er aan om alle features zo snel mogelijk in elke stad aan te bieden.