Featuresslack_for_ios_upload_1024

  Uurrooster

Het uurrooster is veruit de meest gebruikte feature van Quivr. Je kan er je lesuren -en lokalen op terugvinden, met een kaartje indien je het lokaal niet zou weten zijn. Het uurrooster is ook offline beschikbaar, ideaal voor als je zonder internet valt. Bovendien kan je het volledig personaliseren door je eigen evenementen en afspraken toe te voegen. Zo wordt Quivr ook meteen je persoonlijke agenda die je altijd op zak hebt.

 

 Vrienden

Quivr biedt de mogelijkheid om vrienden toe te voegen. Van zodra zij jou geaccepteerd hebben, kunnen jullie elkaars uurrooster zien. Zo wordt afspreken nog gemakkelijker!


 

Quivr Bibliotheken
  Bibmonitor

Zoek je een plaatsje om te studeren, maar weet je niet waar naartoe? Kijk even op de bibmonitor! De bibmonitor toont je de bezettingsgraad van de verschillende bibliotheken, zodat je meteen weet waar er nog plaats is om te studeren.

 

 Restaurant

’s Middags of ’s avonds eten in jouw favoriete studentenrestaurant? Bekijk op voorhand de openingsuren en wat er op het menu staat.

 

news

 Nieuws

Weten wat er gaande is in jouw stad? Volg het studentennieuws op de voet met Veto! 

 

*Het kan zijn dat niet elke feature in jouw app zit. Dit zijn de features voor Leuven. We werken er aan om alle features zo snel mogelijk in elke stad aan te bieden.