Frequently asked questions

Heb je vragen, problemen of andere moeilijkheden? Doorzoek dan eens onze FAQ en misschien staat het antwoord op je vraag er wel in. Als dat niet het geval is, kan je ons ook altijd bereiken via  https://www.facebook.com/quivrbe of via support (at) quivr.be

KAN IK QUIVR GEBRUIKEN
Quivr is voorlopig beschikbaar voor de UGent en zo goed als alle studenten van de Associatie KU Leuven. Op de Aboutpagina vind je een kaart met een overzicht. Indien jouw instelling erbij staat en het toch niet werkt, gelieve ons dan te contacteren zodat we zo snel mogelijk actie kunnen ondernemen!

IS DIT EEN PROJECT VAN EEN ONDERWIJSINSTELLING
Zoals reeds vermeld op de website, is dit geen project van een onderwijsinstelling. Quivr wordt beheerd door Student Innovations vzw, een vereniging bestaande uit studenten uit verschillende instellingen.

OP WELKE PLATFORMEN IS QUIVR BESCHIKBAAR
Quivr is beschikbaar op  iOS,   Android, Windows Phone en als  Website

IS QUIVR GRATIS
Quivr is volledig gratis

HOE ZIT QUIVR TECHNISCH IN ELKAAR
De programmeertalen en technologieën die we gebruiken zijn de volgende:
-Voor Android: Java en Kotlin
-Voor iOS: Objective C
-Voor WP: Vroeger C#, vanaf dit academiejaar Javascript (AngularJS)/HTML/CSS
-Voor Web: Javascript (AngularJS), CSS, HTML
-Voor Backend: Groovy (op het Grails web platform)

KAN IK ALLEEN MIJN REEKSEN ZIEN
Dit kan! Met het filtericoontje in uurrooster kan je je reeksen selecteren, zodat je enkel de lessen ziet die voor jou relevant zijn.

MIJN WERKCOLLEGES/OEFENZITTINGEN ZITTEN NIET IN QUIVR, WAT NU
Als de docent de data voor de werkcolleges/oefenzittingen mondeling doorgeeft of in een apart file online zat, zullen deze niet in Quivr verschijnen.

KAN IK ZELF EVENTS AAN MIJN AGENDA TOEVOEGEN
Dit kan, maar voorlopig alleen op Android. We werken eraan om vanaf volgend jaar dit ook aan te bieden op de andere platformen zodat je Quivr als agenda kan gebruiken.