Frequently asked questions

Heb je vragen, problemen of andere moeilijkheden? Doorzoek dan eens onze FAQ en misschien staat het antwoord op je vraag er wel in. Als dat niet het geval is, kan je ons ook altijd bereiken via  Facebook of support@quivr.be

KAN IK QUIVR GEBRUIKEN
Quivr is voorlopig beschikbaar voor de UGent en zo goed als alle studenten van de Associatie KU Leuven. Op de Aboutpagina vind je een kaart met een overzicht. Indien jouw instelling erbij staat en het toch niet werkt, gelieve ons dan te contacteren zodat we zo snel mogelijk actie kunnen ondernemen!

IS DIT EEN PROJECT VAN EEN ONDERWIJSINSTELLING
Zoals reeds vermeld op de website, is dit geen project van een onderwijsinstelling. Quivr wordt beheerd door Student Innovations vzw, een vereniging bestaande uit studenten uit verschillende instellingen.

OP WELKE PLATFORMEN IS QUIVR BESCHIKBAAR
Quivr is beschikbaar op  iOS,   Android en als  Website

IS QUIVR GRATIS
Quivr is volledig gratis

HOE ZIT QUIVR TECHNISCH IN ELKAAR
De programmeertalen en technologieën die we gebruiken zijn de volgende:

  • Mobile: React Native
  • Web: Javascript (AngularJS), CSS, HTML
  • Backend: Groovy (op het Grails web platform)

KAN IK ALLEEN MIJN REEKSEN OF GROEPEN ZIEN
Dit kan bijna altijd als je aan een van de instellingen van de Associatie KU Leuven studeert! Met het filtericoontje in uurrooster kan je je reeksen selecteren, zodat je enkel de lessen ziet die voor jou relevant zijn.

MIJN WERKCOLLEGES/OEFENZITTINGEN ZITTEN NIET IN QUIVR, WAT NU
Als de docent de data voor de werkcolleges/oefenzittingen mondeling doorgeeft of in een apart file online zat, zullen deze niet in Quivr verschijnen. Je kan deze wel zelf toevoegen aan je agenda.

KAN IK ZELF EVENTS AAN MIJN AGENDA TOEVOEGEN
Dit kan! Je kan je Quivr agenda volledig personaliseren door al je eigen events toe te voegen. Op Android en in de webapp kan dit zelfs met herhalingen.